gruppetavler eltavler

Pro-Automatic leverer færdigmonterede gruppetavler i alle størrelser.

Vi er leveringsdygtige i alle typer standard-gruppetavler og kan også tilbyde serieproduktion på flere hundrede styk eller udvikling af individuelt tilpassede løsninger.

Alle gruppetavler bygges af markedets bedste, typetestede komponenter og produceres under ét tag i Danmark – med en stram kontrol af kvalitet gennem hele produktionen. Vi sikrer derved vores kunder en driftsikker løsning, der overholder alle gældende lovkrav, inklusive 61439-serien. Dertil er gruppetavlerne enkle og hurtige at montere. De leveres altid med fuld dokumentation samt en montagevejledning.

gruppetavler

 

Dag-til-dag levering af standard-gruppetavler

Vi holder altid vores lager opdateret med alle typer færdigmonterede gruppetavler. Vi kan derfor tilbyde dag-til-dag levering af alle standardmodeller – vel at mærke til konkurrencedygtige priser.

Se hele vores sortiment af færdigmonterede gruppetavler – og bestil online!

Specialtilpassede gruppetavler og serieproduktion

Har du behov for en specialtilpasset gruppetavle (f.eks. indbygget varmeberegner, automatisering, flere HPFI-relæer, planforsænket montage m.v.), så sidder vores fagspecialister klar med rådgivning og hjælp til at finde den mest optimale løsning.

Derudover kan vi tilbyde serieproduktion af både standard-gruppetavler og tilpassede løsninger. Ved serieproduktion opnås en højere effektivitet, så vores kunder kan få en endnu bedre stykpris. Med et stort produktionsanlæg kan vi varetage serieproduktioner på op til flere hundrede styk.

Kontakt vores salgsingeniører for at få et tilbud på en specialtilpasset løsning.

Fordelene – kort og godt

  • Konkurrencedygtige priser og hurtig levering
  • Fuld dokumentation, komplet opmærkning og enkel montage
  • Højeste kvalitet med dansk produktion og komponenter fra anerkendte leverandører
  • Serieproduktion på op til flere hundrede styk
  • Garanti for overholdelse af gældende normer, inklusive 61439-serien

Anvendelse

  • Nybyggeri
  • Boligrenovering
  • m.v.