projekt-forloeb banner


Hos Pro-Automatic sætter vi alt ind på, at du som kunde oplever en imødekommende og kompetent service gennem hele forløbet – både før, under og efter levering.

Rådgivning og sparring før salg

Vores salgsingeniører tilbyder indledende rådgivning og kommer gerne på besøg i din virksomhed. Alle salgsingeniører har baggrund i elbranchen, stor teknisk knowhow og mange års erfaring i at servicere kunder inden for alle brancher. De kan derfor hjælpe med at finde den mest optimale løsning, der imødekommer alle specifikationskrav. Vi tilbyder også at være en aktiv spiller i udarbejdelsen af tilbud til hovedentreprenører (læs mere om projektsamarbejde).

styretavler

 

Hurtig og præcis projektering

Med udgangspunkt i kundens specifikationskrav udarbejder vi en præcis projektering af projektet, inden for få dage. Projekteringen inkluderer pris, tidsplan og tegninger. Vi sørger selvfølgelig for, at alle norm- og lovkrav efterleves, og tager ansvar for eventuel ansøgning om godkendelse fra myndighederne.

Fleksibilitet i produktionsfasen

Når du har godkendt orden, får du tildelt en kontaktperson, så du løbende kan følge med i produktionsforløbet undervejs. Din kontaktperson står til rådighed til at besvare alle dine tekniske spørgsmål og er altid parat til at imødekomme eventuelle ønsker om ændringer undervejs – uden ekstra betaling.

Kvalitetssikring og dokumentation

Alle færdigproducerede eltavler gennemgår en omfattende test og afprøvning af såvel hardware som software inden levering. Du får også fuld opmærkning og up-to-date dokumentation med i leveringingen, inklusive:

  • Tavletegninger
  • Tavlelayout
  • Drift- og vedligeholdelseserklæring
  • El-komponentlister med typenummer og fabrikat
  • Hovedstrømsdiagram
  • Styrestrømsdiagram

Forekommer der ændringer undervejs i produktionen, sørger vi også for, at ændringerne indføres i dokumentationen, så du har up-to-date information om din eltavle.

Pålidelig levering og installation

Vi er kendt for hurtig ordreafvikling samt overholdelse af aftaler og leveringstid. Ved levering stiller vi tavlerne klar til montering og assisterer gerne ved installeringen, hvis dette ønskes.