Fuld fart fra begyndelsen

Direktør Michael Schrøder grundlagde Pro-Automatic A/S i 1992. Virksomheden får domicil på Søndermarken 2A i Holsted med administrations- og produktionslokaler på 600 m2. Fem ansatte var med til at sikre en god opstart, og på blot få år blev Pro-Automatic en stor spiller på det danske marked for eltavler.

I 1998, udvidede virksomheden sit produktionsareal til 1.000 m2 for at imødekomme en stigende efterspørgsel, og siden er arealet til produktion og administration udvidet ved adskillige tilbygninger.   

Med et skarpt fokus på kvalitet, konkurrencedygtige priser og innovativ produktudvikling har Pro-Automatic gennem tiden fastholdt sin førende position på markedet for eltavle-produktion.

 

Fastholdelse af produktion på dansk grund

Hvor mange virksomheder i de seneste år har valgt at flytte produktionen til udlandet, har Pro-Automatic bibeholdt hele sin produktion i Danmark, under ét tag, for at sikre fuld kontrol med kvaliteten.

I 2003 flyttede Pro-Automatic således til et nyt domicil på Søndermarken 16 i Holsted. Her fik virksomheden et topmoderne og miljørigtigt produktionsareal på 4200 m2.

I 2014, 2020, 2021 samt 2023 er der gennemført talrige bygningsudvidelser til lager, produktion samt administration, så Pro-Automatic i 2024 i Holsted råder over et samlet areal på 11.000 m2.

 

Vokseværk på landsplan

I 2012 åbnede Pro-Automatic en salgs- og serviceafdeling i Hvidovre for at tilbyde landsdækkende service og hurtigere responstid på Sjælland. Afdelingen startede op med to ansatte, men voksede hurtigt til seks ansatte.

I 2018 valgte Pro-Automatic derfor at flytte afdelingen til større lokaler i Albertslund, hvor der er plads til at udvide medarbejderstaben.

I 2024 har vi åbnet et salg og service kontor i Nørresundby. Lokal afdeling betyder at kunderne i Nordjylland får kortere responstid, hurtigere besigtigelser og Pro-Automatic får muligheden for i højere grad at indgå i samarbejde omkring udvikling af eltavleprojekter.  

 

Nye medejere

I 2017 satte Pro-Automatic særligt fokus på at fremtidssikre virksomheden med optagelse af to nye investorer, der begge har rødder i det vestjyske samt et indgående kendskab til virksomheden. Det betyder, at B. Schrøder Holding A/S (der har søskendeparret Liselotte Schrøder og Michael Schrøder som indehavere) nu ejer 50% af Pro-Automatic A/S, mens de nye investorer, Endrupholm Invest 2 ApS og Holsted Invest A/S, hver ejer 25%. Bag det førstnævnte investeringsselskab står Johan Hoffmann, og bag det andet står K. Preben Hansen og A. Birgitte Ipsen.

 

I dag har Pro-Automatic et stærkt team af +200 erfarne medarbejdere med speciale i produktion af eltavler. Vi leverer eltavler i alle størrelser og til alle brancher og servicerer kunder i hele Danmark samt på Færøerne og i Grønland.