Fuld fart fra begyndelsen

Direktør Michael Schrøder grundlagde Pro-Automatic A/S i 1992. Virksomheden fik domicil på Søndermarken 2A i Holsted med administrations- og produktionslokaler på 600 m2. Fem ansatte var med til at sikre en god opstart, og på blot få år blev Pro-Automatic en stor spiller på det danske marked for eltavler.

I 1998, udvidede virksomheden sit produktionsareal til 1000 m2 for at imødekomme en stigende efterspørgsel.

Med et skarpt fokus på kvalitet, konkurrencedygtige priser og innovativ produktudvikling har Pro-Automatic gennem tiden fastholdt sin førende position på markedet for eltavle-produktion.

 

Fastholdelse af produktion på dansk grund

Hvor mange virksomheder i de seneste år har valgt at flytte produktionen til udlandet, har Pro-Automatic bibeholdt hele sin produktion i Danmark, under ét tag, for at sikre fuld kontrol med kvaliteten.

I 2003 flyttede Pro-Automatic således til et nyt domicil på Søndermarken 16 i Holsted. Her fik virksomheden et topmoderne og miljørigtigt produktionsareal på 4200 m2. Igen i 2014 blev domicilet udvidet med ny lager- og produktionshal på 2000 m2, så Pro-Automatic i dag råder over et samlet produktionsareal på 6200 m2.

 

Vokseværk på landsplan

I 2012 åbnede Pro-Automatic en salgs- og serviceafdeling i Hvidovre for at tilbyde landsdækkende service og hurtigere responstid på Sjælland. Afdelingen startede op med to ansatte, men voksede hurtigt til seks ansatte. I 2018 valgte Pro-Automatic derfor at flytte afdelingen til større lokaler i Albertslund, hvor der er plads til at ansætte endnu flere medarbejdere i fremtiden.

 

Nye medejere

I 2017 satte Pro-Automatic særligt fokus på at fremtidssikre virksomheden med optagelse af to nye investorer, der begge har rødder i det vestjyske samt et indgående kendskab til virksomheden. Det betyder, at B. Schrøder Holding A/S (der har søskendeparret Liselotte Schrøder og Michael Schrøder som indehavere) nu ejer 50% af Pro-Automatic A/S, mens de nye investorer, Endrupholm Invest 2 ApS og Holsted Invest A/S, hver ejer 25%. Bag det førstnævnte investeringsselskab står Johan Hoffmann, og bag det andet står K. Preben Hansen og A. Birgitte Ipsen.

 

I dag har Pro-Automatic et stærkt team af 105 erfarne medarbejdere med speciale i produktion af eltavler. Vi leverer eltavler i alle størrelser og til alle brancher og servicerer kunder i hele Danmark samt på Færøerne og i Grønland.