Gruppetavler til kollegium, Sønderborg Havn


I Sønderborgs nye havnebydel, Byens Havn, er der blevet opført et nyt stort kollegium, hvor Pro-Automatic har leveret samtlige eltavler i samarbejde med Sydjysk Eltekniq ApS.

Byggeprojektet består af 150 fleksible og bæredygtige kollegieboliger, der understøtter de ambitiøse byggeplaner for hele den nye bydel.

 

Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn2 Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn

Specialdesignede gruppetavler giver økonomiske besparelser

Der er installeret en gruppetavle i hver af de 150 kollegieboliger. Ifølge byggeplanen skulle gruppetavlerne sidde i et køkkenskab og være lettilgængelige for beboerne at afmåle. Pro-Automatic og Sydjysk Eltekniq fandt frem til en unik løsning, hvor Pro-Automatic leverede hver gruppetavle med en fastgjort montageplade, der var lige til at sætte ind i køkkenskabet. På den måde kunne Sydjysk Eltekniq hurtigt og effektivt installere en gruppetavle i hver af de 150 lejligheder.

Pro-Automatics salgsingeniør Nis M. Thaysen fortæller:

”Vi har haft et tæt samarbejde med Sydjysk Eltekniq, hvor vi har hjulpet hinanden med at skabe en yderst konkurrencedygtig løsning. Vi har samlet set opnået store besparelser – både tidsmæssige og økonomiske – ved at specialdesigne gruppetavlen med en montageplade. Det er ikke noget, vi leverer som standard, men vi tilpasser gerne vores løsninger, når kunden kan opnå en gevinst.”

 

Specialdesignede Gruppetavler tile køkkenskab i kollegiebyggeri Gruppetavler til køkken i kollegiebyggeri

 

Smart trådløs rapportering af elforbruget

Gruppetavlerne er ligeledes designet med en antenne til fjernaflæsning af elmåleren. Det betyder, at den enkelte beboers elforbrug ikke skal aflæses lokalt. Antennen sørger nemlig for at overføre data for elforbruget til en central server. Kollegieadministrationen slipper dermed for at skulle ud i hver enkelt bolig og afmåle forbruget. Ved en fraflytning vil det eksempelvis være nok at kende fraflytningsdatoen for at kunne udarbejde en samlet afregning.

Tæt samarbejde fra start skaber bedre løsninger

En vigtig succesfaktor for projektet har været det tætte samarbejde mellem Pro-Automatic og Sydjysk Eltekniq. Pro-Automatic var således med fra start under projektering og udarbejdelse af tilbud til kollegiets bygherre.

Kollegiebyggeriet er en del af Sønderborgs nye bydel, Byens Havn, der ligger ved havnefronten og er et af landets største byggeprojekter. Pro-Automatic har ligeledes leveret eltavler til Multikulturhuset og Videnshuset i den nye bydel.


Fakta

  • Kunde: Sydjysk Eltekniq ApS

  • Bygherre: Kollegiernes Kontor Sønderborg

  • Levering: 6 fordelingstavler (1 hovedtavle og 5 undertavler), 150 gruppetavler 

  • Samlet byggegrundsareal 6000 m2


Læs mere om vores produktion af eltavler her  eller kontakt os på tlf. 75 39 11 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.