pro automatic hansen el as fredericia 1

 

Samarbejdspartnere er bestemt ikke uvæsentlige, når det gælder nytænkning og omstillingsparathed til innovative løsninger i aktuelt byggeri med fokus på bæredygtighed. 

Med Kjæhr & Trillingsgaard som totalentreprenører på Green Hydrogen Systems nye produktionshal i Kolding blev el-delen udliciteret til Hansen EL a/s, Fredericia.  

Green Hydrogen Systems beskæftiger sig med udvikling og produktion elektrolyseanlæg. Anlæggende er baseret på at omdanne strømmen fra f.eks. vind og sol til brint. Dette er en måde at udføre Power-to-X, som i stigende grad er et tiltagende emne de seneste år. 

Pro-Automatic har i flere sammenhænge haft et fremragende samarbejde med Hansen EL A/S - en gedigen samarbejdspartner som evner at holde strukturen og konceptet hele vejen igennem. Ydermere deler Pro-Automatic og Hansen EL a/s interessen for innovativ konceptudvikling indenfor den grønne omstilling som Power-to-X repræsenterer i forhold til Danmarks fremtidige energisystem.  

”Ove Hansen inviterede os ud på en mark, hvor projektet skulle udføres. Her havde vi en projektgennemgang og forventningsafstemning. Man kan sige at det var her de store streger blev tegnet. Efterfølgende blev Hansen El og Pro-Automatic enige om, at igangsætte endnu et samarbejde. Der blev givet håndslag, herefter gik vi i gang” fortæller salgsingeniør Søren Kragh Sørensen. 

 

Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn2 Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn

 

 

 

Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn2 Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn

 

 

Pro-Automatic fik en tidlig inddragelse i projektet af Ove Hansen

Den tidlige inddragelse i samarbejdet med Hansen EL a/s og det faktum at Pro-Automatics tilbuds- og projektafdeling blev en bærende del i projektet, bevirkede at tegningerne og løsningerne gnidningsfrit blev justeret og tilrettet efter behov på baggrund af input fra Kjæhr & Trillingsgaard og Hansen El. Kombineret med det store fokus på den fortsatte tydelige kommunikation, skabte det fundamentet for et stærkt samarbejde, som ved fælles indsats mellem alle involverede parter resulterer i, at byggeriet bliver afleveret før tid.

Den målrettede strategiske fælles planlægning i projekteringsfasen samt det kontinuerlige tætte samarbejde og den åbenlyse fordel i at produktionen løbende kan følges og justeres, fordi den ligger i samme hus som projektafdelingen, resulterer i at Pro-Automatic hele tiden er i stand til at præge processerne og være på forkant med udfordringer som eksempelvis den lange leveringstid, der er på mange af komponenterne. Alt medvirkede til, at alle tavler blev rettidigt leveret.

Ove Hansen valgte at samle ansvaret på tavlerne ved Pro-Automatic, ved blandt andet at gøre brug af vores serviceafdeling, til sammenspænding af tavlernes transportdelinger.  

”Den store tillid som bliver vist Pro-Automatic i dette samarbejde er fantastisk at opleve. I fællesskab løfter vores yderst kompetente medarbejdere I vores tilbuds- og projektafdeling samt i service og produktionen denne opgave. Projektfolkene som har hands-on på sagerne, kan gå direkte ind i produktionen og tilpasse de aktuelle elementer efter kundens ønske. Den faglige kompetence og knowhow mine kolleger har, bringer projektet i mål.  

I Pro-Automatic tager vi ejerskab i at skabe optimale løsninger, som er fleksible i forhold til den enkelte kundes behov. Det fik vi igen mulighed for i dette projekt” slutter salgsingeniør Søren Kragh Sørensen. 

 

 

Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn2 Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn

Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn2 Gruppetavler kollegiebyggeri Soenderborg Havn

 

 

Fakta om projektet 

 


Læs mere om vores produktion af eltavler her  eller kontakt os på tlf. 75 39 11 00 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.

Til top

 

 

Kontakt os for rådgivning og bestil direkte

 

Kontakt vores salgsingeniører for rådgivning, og få et uforpligtende tilbud

 

nis m thaysen pro-automatic

Nis M. Thaysen
Salgsingeniør

Mobil: 23 30 32 65
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansvarsområde:
 Syd- og Sønderjylland samt Fyn
 Grønland

Palle Ritter Pro Automatic Eltavler

Palle Ritter
Salgsingeniør

Mobil: 20 62 47 00
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansvarsområde:
 Sjælland
 Øerne

Soren Kragh Sorensen

Søren Kragh Sørensen
Salgsingeniør

Mobil: +45 93 39 41 41
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ansvarsområde:
 Syd-, Midt- og Nordjylland 

 

Du kan også sende en forespørgsel eller bede om at blive ringet op

Kontakt oplysninger

Venligst indtast fuldt navn
Venligst indtast dit firmanavn
Invalid Input
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
 

Læs om vores databeskyttelser og persondatapolitik lige her

 

   

Certificeringer - Medlemskaber - Netværk 

 

 

Medlem af Achilles
UL-certificeret
Intertek ISO 9001:2015
 
Medlem af Dansk-El-Tavle forening og medlem af det nationale standardiseringsudvalg
 
Følg os på LinkedIn
 

 

Medlem af det nationale standardiseringsudvalg

Vi har i samarbejde med andre el-producenter og Dansk El-Tavle Forening, lavet to forskellige vejledninger til opbygning af tavler i overensstemmelse med principiel opbygning til TN- og TT-net klasse I og klasse II.

 

ISO 9001-2015 certificeret

Vi er ISO 9001-2015 certificeret og garanterer produkter og løsninger af højeste kvalitet, baseret på nyeste teknologi og skræddersyet til at imødekomme den enkelte kundes behov.