Pro Automatic domicil


Pro-Automatic har i dag offentliggjort sin nye hjemmeside, der skal gøre det nemt at få indblik i virksomhedens mange kompetencer inden for eltavle-produktion.

Særligt har vi ønsket at give vores kunder et bedre overblik over de mange produktområder, som vi dækker. Ligeledes er der meget information at hente om den service, som vi tilbyder. Hjemmesiden vil løbende blive opdateret med nyt indhold. Under menupunktet 'Casehistorier' vil vi dele nye historier fra vores samarbejde med kunder inden for forskellige brancher – især projekter, hvor vi har skabt innovative specialløsninger for at imødekomme konkrete udfordringer og kundebehov.

Mød os på LinkedIn

Vi har også fået en profil på LinkedIn, så vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere kan følge med i virksomhedens udvikling. Her vil vi også bringe generelle updates fra eltavle-branchen og nye stillingsopslag. Hvis du ønsker at følge med i seneste nyt fra Pro-Automatik, så se vores profil på LinkedIn og tryk på knappen "følg" (øverst, i højre hjørne).