Aktuelt

0
0
0
0
0
0
1
4
0

Fremtidens eltavler – producerede i Danmark og til konkurrencedygtige priser

Pro-Automatic er en af landets førende eltavle-producenter. Vi skaber fremtidssikrede løsninger i alle størrelser – lige fra små serieproducerede gruppetavler til komplicerede styre- og fordelingstavler. Med over 30 års erfaring kan vi garantere et produkt af højeste kvalitet, baseret på nyeste teknologi og skræddersyet til at imødekomme den enkelte kundes behov.

Læs mere om vores produkter nedenfor, eller kontakt vores salgsingeniører for rådgivning, og få et uforpligtende tilbud.

0

Service af eltavler – vi dækker hele Danmark

Vores serviceafdeling tilbyder alt inden for eftersyn, ombygning og udvidelse af eltavler til autoriserede elinstallatører, industrisektoren, sundhedssektoren og energisektoren.

Med hovedkontor i Holsted og salgs- og serviceafdelinger i både Albertslund og Nørresundby rykker vi ud til kunder i hele landet – også med kort varsel.

 

Kontakt vores serviceafdeling på tlf.:  +45 75 39 11 00

Vagt udenfor normal arbejdstid tlf.:     +45 75 39 11 77

 

0

Vores position som en af landets førende eltavle-producenter bygger på vores evne til at skabe innovative løsninger med udgangspunkt i kundens behov. Her får du et indblik i, hvordan vi udvikler driftsikre løsninger i tæt samarbejde med kunder fra forskellige brancher.

0
0
0