Pro Automatic Pressefoto

Pro-Automatics direktør Michael Schrøder sammen med Ejvind Hoff, der skal lede den nye serviceafdeling.

 

For at imødekomme kundernes stigende efterspørgsel har Pro-Automatic åbnet en ny afdeling med speciale i eftersyn, ombygning og udvidelse af eksisterende eltavler. Med base i både Hvidovre og Holsted kan afdelingen betjene kunder i hele landet.

Kompetencerne samles

Det er ikke en nyhed, at Pro-Automatic yder service på eksisterende eltavler (herunder eftersyn, ombygning og udvidelse). Men med etableringen af en decideret serviceafdeling bliver virksomhedens kompetencer inden for service af eltavler nu samlet i et team af specialister og bedre målrettet kundernes behov.  

”Den nye serviceafdeling er et led i vores strategi om at ruste os til en tid med mere gang i hjulene,” siger direktør Michael Schrøder. ”Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores ekspertise inden for service af eltavler og ønsker være en aktiv samarbejdspartner, der kan levere samlede løsninger af højeste kvalitet, hvor produktion og service går hånd i hånd.”

Den nye afdeling tilbyder alt inden for eftersyn, renovering, udvidelse og almindeligt vedligehold af alle typer fordelings- og styretavler – herunder udgåede typer, såsom Støbejernstavler, LK type 100/1000 og Domino. Dertil råder afdelingen over et stort reservedelslager og tilbyder salg af løsdele til ombygning og udvidelse af eksisterende eltavler.

Ejvind Hoff som afdelingsleder

Ejvind Hoff tiltrådte i oktober som leder for denne afdeling og har fire erfarne serviceteknikere på sit team. Ejvind har tidligere været ansat som afdelingsleder i Pro-Automatic og har derudover mange års erfaring som el-installatør.  

”Jeg glæder mig over at skulle lede dette team, hvor vi i samarbejde med kunderne, særligt el-installatører, skal løse deres udfordringer og imødekomme deres specifikke behov, ” siger Ejvind Hoff. ”Med mange års erfaring som el-installatør kender jeg til kundernes problemstillinger og vigtigheden af at kunne bidrage med den relevante ekspertise.”

Serviceafdelingens kerneydelser

  • Udvidelse og ombygning af alle typer eksisterende eltavler, inkl. fuld, ajourført dokumentation
  • Hjælp til opsætning, sammenspænding og idriftsættelse af eltavler
  • Eftersyn på maksimalafbrydere (hovedafbrydere) og øvrige tavlekomponenter
  • Salg af løs- og reservedele (inden for alle fabrikater)
  • Rådgivning om gældende eltavle-standarder, inkl. de nye IEC 61439-standarder

Serviceafdelingens teknikere har erfaring i at servicere kunder på tværs af brancher, f.eks. produktionsvirksomheder, superhospitaler, kraftvarmeværker, boligforeninger m.m.

Kontakt

For mere information om den nye afdeling kan adm. direktør Michael Schrøder kontaktes på tlf. 75 39 11 00 eller serviceleder Ejvind Hoff på tlf. 29 41 15 89.

 

 

 

Om Pro-Automatic
Pro-Automatic blev etableret i 1992 og er i dag en af Danmarks førende eltavle-producenter. Virksomheden leverer alle typer eltavler – lige fra små serieproducerede gruppetavler til komplekse styre- og fordelingstavler. Med afdelinger i Holsted og Hvidovre tilbyder Pro-Automatic også service af eksisterende eltavler og kommer ud til kunder i hele landet.