DSC 7625 Web
Vejens borgmester, Egon Fræhr (t.v.), direktør Michael Schrøder (m.) og formand for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen (t.h.)


I dag blev Pro-Automatic kåret som vinder af Dansk Industri Sydvestjyllands Initiativpris, der tildeles en virksomhed, som har gjort en særlig indsats for at øge væksten i det forgangne år.

Initiativprisen blev overrakt ved en ceremoni på Pro-Automatics hovedkontor i Holsted, hvor direktør og ejer Michael Schrøder fik overrakt prisen af DI Sydvestjyllands formand, Jesper Toft Mathiasen, og Vejens borgmester, Egon Fræhr.


DSC 7603 web
Formand for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen


Fremsynet ledelse og dygtige medarbejdere som begrundelse
Initiativprisen tildeles af DI Sydvestjyllands bestyrelse, der har begrundet deres valg af Pro-Automatic med virksomhedens evne til at lede både medarbejdere og forretning mod nye mål. Formand for DI Sydvestjylland, Jesper Toft Mathiasen, siger:

”Der er ingen tvivl om, at den proces, Pro-Automatic A/S har været igennem, kun har kunnet lade sig gøre, fordi der er en meget dygtig og fremsynet ledelse og veluddannede medarbejdere. Virksomheden har udviklet sig fra at se op til de store i branchen, til i dag selv at være den, der bliver set op til.”

Derudover uddyber DI Sydvestjylland i en pressemeddelelse, at Pro-Automatic belønnes for de strategiske valg, ledelsen har truffet for at fremtidssikre virksomheden. Som eksempler nævnes valget om at fastholde produktionen i Danmark, indsatsen for at uddanne lærlinge og beslutningen om at invitere nye investorer ind i ejerkredsen og bestyrelsen.

Direktør Michael Schrøder siger: ”Vi er enormt beærede over at modtage DI Sydvestjyllands Initiativpris, der skal ses som et resultat af den store indsats, vores dygtige medarbejdere yder hver dag.”

DSC 7636 Web

Om Initiativprisen
Initiativprisen uddeles til en virksomhed med under 100 ansatte, der har gjort noget særligt for at skabe vækst – fx ved at arbejde med ledelse, produktivitet eller nye teknologier. Vinderen udpeges af DI's regionalbestyrelse og bliver samtidig nomineret til den landsdækkende pris, der uddeles i januar 2018 på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder.


DSC 7661 web
Efter overrækkelsen var der rundvisning på fabrikken i Holsted