Pro Automatic Achilles web


Den 14. maj blev Pro-Automatic godkendt som leverandør i det anerkendte prækvalifikationssystem Achilles Utilities Nordics & Central Europe. Den 14. maj blev Pro-Automatic godkendt som leverandør i det anerkendte prækvalifikationssystem Achilles Utilities Nordics & Central Europe. 

Achilles er et af Europas førende leverandørregistre. For at blive optaget i Achilles skal vi som virksomhed dokumentere, at vi lever op til en række standarder, herunder økonomisk bæredygtighed, kvalitetssikring og hensyntagen til sundhed, sikkerhed og miljø.

For vores kunder er certifikatet en garanti for, at vores produkter og løsninger efterlever højeste standarder i elbranchen. Medlemskabet imødekommer også en efterspørgsel fra flere af vores store kunder, der som standard benytter Achilles, når projekter sættes i EU-udbud.

Medlemskabet betyder derudover, at vi bedre kan servicere kunder i udlandet, der benytter Achilles’ leverandørregister, hvor de har adgang til opdateret information om vores kompetencer og services.

Se vores Achilles-certifikat her