Pro Automatics praktikant vinder TEQNIQs Installatørpris

Rune Raun har i foråret været i praktik hos Pro-Automatic som en del af sin uddannelse til elinstallatør på Erhvervsakademi Dania i Randers. Rune Raun har i foråret været i praktik hos Pro-Automatic som en del af sin uddannelse til elinstallatør på Erhvervsakademi Dania i Randers.

Praktikken sluttede med et afgangsprojekt, hvor Rune kastede sig ud i en kompleks specialopgave med projektering og dimensionering af en elinstallation med tilhørende tavler til en foderpram på Færøerne. Rune løste opgaven så flot, at han fik topkarakteren 12.

Derudover fik Rune tildelt TEKNIQs Installationspris for opnåelse af højeste karaktergennemsnit for elinstallatøruddannelsen på akademiet.

Vi ønsker Rune stort tillykke og glæder os over, at han har sagt ja til at blive ansat hos os som elinstallatør. Rune er allerede godt i gang og sidder nu med projektering i vores Afdeling for Effektfordelingstavler.

Rune fortæller om sin tid som praktikant:

– Det har været rigtig godt at være i praktik hos Pro-Automatic. Jeg har fået lov at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og problemstillinger. Samtidig er kollegerne meget hjælpsomme og åbne for sparring – det er bare et godt sted at være. Derfor har jeg også sagt ja til at blive ansat.

Hos Pro-Automatic tager vi studerende i praktik med jævne mellemrum. Vi vil gerne være med til at sikre uddannelsen af fremtidens elinstallatører og nyder samtidig godt af de studerendes input og store engagement i arbejdet.