Pro Automatic er netop blevet ISO 9001 2015 certificeret

”Kvalitet er et af nøgleordene i Pro-Automatic A/S”

I Pro-Automatic arbejder vi hver dag målrettet på at give vores kunder en god service og at sikre, at de modtager ydelser og løsninger af høj kvalitet.

Derfor indledte vi i efteråret 2018 en proces, som i september 2019 udmøntede sig i, at virksomhedens kvalitetsledelsessystem blev ISO 9001:2015 certificeret.

Fordele ved ISO-certificeringen

Der er mange fordele ved certificeringen, siger Adm. Direktør Michael Schrøder. Han fremhæver blandt andet:

  • Implementeringen af ISO 9001 har været en meget lærerig proces for hele organisationen.
  • ISO 9001:2015 betyder, at vi har fået helt styr på vores processer, leverer pålidelig kvalitet, fører løbende kontrol, og konstant forbedrer vores arbejdsgange.
  • ISO 9001:2015 certificeringen vil ikke kun være en stor fordel for vores egen virksomhed, men også for vores kunder og samarbejdspartnere.

”For Pro-Automatic A/S er ISO 9001:2015 mere end blot et stykke papir; for os er det en udvikling i den rigtige retning” siger Adm. Direktør Michael Schrøder.

Med denne certificering er vi nu endnu et skridt videre i rækken af initiativer, der sikrer kunderne en god service og løsninger af høj kvalitet, idet vi også er medlem af Dansk El-Tavle Forening, UL-certificeret til at levere el-tavler til det amerikanske og canadiske marked og godkendt leverandør i prækvalifikationssystemet Achilles Utilities Nordics & Central Europe.

Pro-Automatic A/S producerer kundespecificerede el-tavler og -skabe, og er indenfor denne kategori en af de største el-tavleproducenter i Danmark. I Pro-Automatic A/S er vi cirka 100 medarbejdere i produktionen og 35 i administration, salg, engineering, service m.v.

 

Læs mere om vores certificeringer her