Pro Automatic vinder 

Kilde: UdviklingVejen
Billede: Vinder af UdviklingVejens Erhvervspris 2020 Michael Schrøder - Pro-Automatic i Holsted.

 

 

Pro-Automatic er årets modtager af UdviklingVejens Erhvervspris, og vi tager imod denne store anerkendelse med glæde og stolthed. Herunder kan du læse, hvad UdviklingVejen har skrevet om Pro-Automatic i forbindelse med årets erhvervspris.

 

Pro-Automatic vandt UdviklingVejens Erhvervspris 2020


Pro-Automatic i Holsted skaber eltavler i alle størrelser – lige fra små serieproducerede gruppetavler til komplekse styre- og fordelingstavler. Virksomheden udbyder markedets mest innovative tavler, der efterlever højeste standart for kvalitet.

Pro-Automatic har opnået en markant position i markedet ved at garantere deres kunder fuld dokumentation, højt serviceniveau og faglig ekspertise igennem hele forløbet. En position, der er opbygget siden 1992, hvor Michael Schrøder efter en elektriker- og ingeniøruddannelse samt et kort arbejdsophold i Berlin startede Pro-Automatic i Holsted.

Med dyder som overholdelse af aftaler, rådgivning og hjælp til kunderne og generel ordentlighed har Pro-Automatic kæmpet sig fra at være en iværksættervirksomhed til markedsleder, og får nu forespørgsler på langt de fleste små som store og komplicerede fordelingsanlæg, der opføres i Danmark.

Dyderne har skabt et renommé som virksomheden, der er ekspert og hvor man kan få hjælp. Ud over hjælp til konkrete produkter skaber Pro-Automatic også langvarige relationer til kunderne, ved struktureret at hjælpe dem med efteruddannelse af kunderne. For at sikre næste generation af unge maskinmestre og elinstallatører deltager Pro-Automatic aktivt på uddannelsesinstitutionerne, tager praktikanter og bruger tid på at studerende kan lave afgangsprojekt med udgangspunkt i virksomhedens produkter.

For at vedligeholde relationerne har Pro-Automatic salgskontor i Holsted og Albertslund, og når kunderne, de tekniske rådgivere og de dygtige studerende virkelig skal knyttes til virksomheden, inviteres til et af de mange årlige arrangementer på Speedwaybanen i Holsted.

 

VejleUdvikling erhvervsprisen 2020

Kilde: UdviklingVejen
Billede: Vinder af UdviklingVejens Erhvervspris 2020 Michael Schrøder - Pro-Automatic i Holsted.

 

Læs også Ugeavisen Vejens dækning af prisoverrækkelsen