Den 1. juni 2021 har vi ansat Mathias Wortmann i en stilling som servicekoordinator

Vi har ansat Mathias, fordi han har opbygget en stor viden inden for eltavlebranchen og tør gå nye veje for at finde den bedste løsning til vores kunder.

På et spørgsmål om, hvorfor Mathias har valgt Pro-Automatic, siger han:

”Pro er en stærk spiller – en spændende virksomhed. Når vi taler om konkurrencen i markedet, er det altid Pro-Automatic, vi hører om. Det er et stort hus med mange muligheder, man bliver fagligt udfordret i større virksomheder med større fagområder – det tiltaler mig,” og han fortsætter, ”Pro-Automatic går 100% ind i markedet, de investerer – de vil mere, og de vil fremad – det er jeg tiltrukket af”.

Mathias blev udlært som elektriker hos N.H. Jespersen i Sønderborg i 2013. Efter aftjent værnepligt blev Mathias ansat som rejsemontør hos Mammoet Wind i Aalborg, hvor kan arbejdede fra 2016 til 2018. Fra 2018, indtil hans ansættelse hos os 1. juni i år, har han arbejdet som servicetekniker og koordinator hos anden tavlebygger i region Syddanmark.

Om Mathias siger produktionsdirektør Sonni Tønder:

”Mathias har, på trods af sin unge alder, allerede opbygget en stor viden inden for eltavlebranchen. Han har en positiv energi og et stort drive. Specielt for Mathias er hans mod til at gå nye veje og udfordre måden, vi gør tingene på, for at finde den bedste løsning til vores kunder. Med sin empatiske personlighed vinder han folks tillid og er vellidt blandt alle i tavlebranchen, både kollegaer og kunder.”

Mathias’ hovedansvarsområde bliver salg, tilbud og slutfakturering, og han får ligeledes ansvar for den daglige planlægning af afdelingens serviceopgaver og servicemontører i samarbejde med serviceleder.

Vi er glade for at have Mathias med på holdet.