Flekstavler web

Michael Schrøder (th), Pro Automatic og Lars Christensen Fleks Tavler (tv): ”Vi tror på, at overdragelsen af
vores virksomhed til 
Pro-Automatic A/S vil være noget, som kommer kunderne og medarbejderne til gode"

Det er første gang i virksomhedens historie, at Pro-Automatic køber en anden virksomhed.

I forbindelse med et forestående generationsskifte af Fleks Tavler ApS henvendte ejerne sig til Pro-Automatic A/S, for at høre om en overtagelse af selskabet kunne være en mulighed.

Det blev hurtigt klart, at et salg til Pro-Automatic var den rigtige løsning.

Fælles værdier - et godt udgangspunkt for en succesfuld virksomhedsoverdragelse

Processen frem til aftalen om overtagelse er forløbet gnidningsfrit. Årsagen skal bl.a. findes i Pro-Automatics og Fleks Tavlers værdier, idet begge virksomheder lægger meget stor vægt på kvalitet og service, og sætter en ære i at arbejdet udføres til kundens fulde tilfredshed – uanset om det er et stort eller lille projekt.

Om processen siger Michaels Schrøder, Pro-Automatic:

”Fleks Tavler er en sund virksomhed, der passer fint ind i de værdier, vi i Pro-Automatic arbejder ud fra. Og så har de lyst til at være sammen med os. Det er jo et godt udgangspunkt for et fremtidigt samarbejde.

Fleks Tavler ApS fortsætter som en selvstændig virksomhed med Lars Christensen som daglig leder og med sin stab af gode medarbejdere, som vi forventer at udvide.

Vi forventer at komme styrket ud af at kunne tilbyde kunderne levering fra 2 forskellige lokationer”. 

 

Fokus på et godt fremtidigt samarbejde

Gennem den sidste tid har Fleks Tavler ApS og Pro-Automatic A/S arbejdet med overdragelsen af virksomheden. Det har krævet grundige forberedelser, for begge virksomheder var indstillet på, at processen skulle respektere og involvere alle parter med fokus på et godt fremtidigt samarbejde.

 

Lars Christensen, Fleks Tavler siger:

”For os er Pro-Automatic A/S det perfekte valg. Vi fortsætter som hidtil med samme medarbejderstab og kundegrundlag, men får sparring til salg, produktion og produktudvikling af Pro-Automatic A/S’ forskellige faglige teams.

Vi tror på, at overdragelsen af vores virksomhed til Pro-Automatic A/S vil være noget, som kommer kunderne og medarbejderne til gode”.

Overdragelsen sker officielt mandag d. 23. maj 2022.

 

Fleks Tavler ApS er en solid virksomhed, der beskæftiger sig med fordelingstavler til el-installatører samt styretavler til maskinfabrikker og produktionsanlæg. Det er et veletableret navn i den danske el-branche. Virksomheden beskæftiger i dag 12 ansatte og har et samlet produktionsareal på 876 m2. Fleks Tavlers hjemmeside finder du her.

Pro-Automatic A/S er en landsdækkende virksomhed med salgsafdelinger i Albertslund og Holsted, og produktion i Holsted. Pro-Automatic er en af Danmarks førende B2B eltavleproducenter. Virksomheden har oplevet en uafbrudt vækst gennem de 30 år, den har eksisteret, og tæller i dag 164 medarbejdere og har et samlet produktionsareal på 8.000 m2.