Niklas Stenild Web

Pro-Automatic har ansat Niklas Rønde Stenild som salgsingeniør på vores kontor i Albertslund

Niklas har 10 års erfaring i arbejdet som serviceleder, entrepriseleder og produktspecialist i forbindelse med eksternt salg qua sine uddannelser som elektriker og elinstallatør.

Niklas fortæller:

I mine år indenfor faget har jeg bestredet mange forskellige opgaver, og jeg har gennem årene udviklet mine kompetencer og oparbejdet en erfaring, som har givet mig en god portion viden og et godt fundament at stå på i mit nye job som salgsingeniør hos Pro-Automatic.

At arbejde løsningsorienteret med kundens ønske for øje motiverer mig, og jeg oplever, at dét at sælge tavler hos Pro-Automatic er både spændende og lærerigt.

”Som entrepriseleder har jeg ved tidligere lejligheder handlet med Palle Ritter fra Pro-Automatic hvor, jeg har ’siddet på den anden side af bordet’. Palle har gennem sine 20 års erfaring som salgsingeniør oparbejdet et højt kompetenceniveau, som jeg ser frem til at få indsigt. Både Palle og jeg vægter faglighed, integritet og ærlighed højt, så også på det punkt er vi et godt match – en ny rejse som sælger er nu begyndt for mig.” Fortæller Niklas Rønde Stenild.

Salgsdirektør Peder Pedersen siger:

”Vi har lært Niklas at kende gennem hans stilling som leverandør hos ABB, hvor han var Technical Sales Support Specialist. Niklas er teknisk dygtig og han er fuldt kompetent til de arbejdsopgaver han udfører. Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at han er den rette til stillingen og til at varetage kundeporteføljen på Sjælland og øerne sammen med Palle Ritter.” slutter Peder Pedersen.

Vi byder Niklas Rønde Stenild velkommen i Pro-Automatic