digitalisering web

Vil du være IT- & Digitaliseringsansvarlig hos Pro-Automatic A/S?

Vil du stå i spidsen for Pro-Automatic’s digitale transformation de næste mange år? Vi søger en IT- & Digitaliseringsansvarlig, der kan vejlede og styre Pro-Automatic A/S’ organisation sikkert gennem en komplet digitalisering af hele virksomheden. 

Vi har både viljen til at skabe vækst og modet til skabe forandringer. Dagligdagen er præget af fokus på vækst, drift og kunder, så det er vigtigt, at du har øje for samarbejde kan styre og planlægge projekter og  implementering. Det er strategisk besluttet, at hele forretningen aktivt skal understøttes af integrerede IT-systemer på tværs af organisationen fra salg, projektering og indkøb til produktion, test, levering og efterkalkulation. 

Guide og bygge bro

Du er god til at byggebro mellem IT og andre faggrupper og oversætte it-gloser, så alle kan forstå dem.

Fremtidssikring

Du skal sammen med ledergruppen være med til at fremtidssikre Pro-Automatic A/S. Vi skal gennem den digitale vej – få endnu mere ud af vores indsats og ressourcer, end vi gør i dag. Vi skal bruge IT til at arbejde smartere og mindre for at få et større output. Derfor får du en central og meget spændende rolle i udviklingen og bliver en vigtig sparringspartner for hele organisationen.

Jobbet

Til at drive og gennemføre vores digitaliseringsproces søger vi en teknologisk passioneret Digitaliseringsekspert. Du vil komme til at stå i spidsen for en nyoprettet IT-funktion med stor bredde i opgaver og ansvar. 

Du skal som noget af det første deltage i udarbejdelsen af en dybdegående forretningsanalyse, som skal vise, hvor IT infrastruktur og systemlandskab kan understøtte virksomhedens forretningsmodel og -processer på værdiskabende og effektiv vis. 

Det er besluttet, at et af de første tiltag, der skal implementeres, er et lagerstyringssystem. Det er identificeret som en nødvendighed for virksomhedens videre udvikling af rapporteringssystemer og produktionsplanlægning.

Du kan læse hele stillingsopslaget hos Brain Search Network IT- & Digitaliseringsansvarlig hos Pro-Automatic A/S?