Supply planner i Holsted 

 

Supply planner i Holsted

Har du en relevant uddannelse, gerne med baggrund inden for Supply Chain og måske indkøb? Taler og skriver du både dansk og engelsk og besidder gode IT-egenskaber? Så kunne det være, at du er vores nye Supply Planner i Holsted.


Faglige kompetencer:

Du har tidligere indkøbserfaring fra en ordreproducerende virksomhed, måske med kendskab til Business Central eller et lignende system, og du har et overordnet kendskab til virksomhedsdrift.


Personlige kvalifikationer:
Du arbejder struktureret og følger opgaver til dørs, selv i omskiftelige processer og ved afbrydelser i arbejdet. Du er også villig til at deltage i digitaliseringen af manuelle processer i samarbejde med dygtige kollegaer.


Dine opgaver:
Du skal foretage disponering af materialer på flere forskellige planer og sammenhænge samt assistere med administrative opgaver. Du forventes at have overblik over projekter, herunder leveringstider, leverancer og afvigelser.


Vi tilbyder dig:
Et job i en sund virksomhed i vækst. Du får også mulighed for at arbejde selvstændigt m faglige med såvel som personlige udviklingsmuligheder i vores fleksible, inspirerende og åbne arbejdsmiljø.

 

Læs hele stillingsopslaget Supply Planner - BrainSearch Network

Se mere om Pro-Automatic på www.pro-automatic.dk