Beregner Jan B Pedersen

Mød Jan B Pedersen – han er en del af beregner-teamet i Pro-Automatic 

Jan B. Pedersen - en af Pro-Automatics faglige specialister – som vores medarbejdere og kunder rækker ud til, når de søger viden indenfor især fordelingstavler. Jans erfaring er opnået over mere end 30 år i branchen henholdsvis som værkfører, sælger og de sidste 18 år som beregner på især fordelingstavler.  I starten af 2023 kom Jan til Pro-Automatic som beregner. 

”Jan er faglig stærk i sin support til salgsteamet. Han har sin daglige gang både hos Fleks Tavler i Vejle og i Pro-Automatic i Holsted, og binder de 2 virksomheder tættere sammen og styrker samarbejdet. Han er patentlig, ordentlig og yder eminent kundepleje. Derfor er han et rigtig godt match i forhold til Pro-Automatics værdier, og kunderne sætter også rigtig stor pris på Jans faglighed,” fortæller Peder Pedersen, Salgsdirektør i Pro-Automatic.

Stærkt fagligt netværk i Pro-Automatic

Jan er den ydmyge person, der hellere fremhæver sine kollegaer end sig selv, når vi spørger ham. Det er nemmest at møde Jan over telefonen eller i et teams kald, da han flexer rundt mellem sit hjemmekontor, kontoret i Vejle eller i Holsted, og stortrives i det set-up. 

I sin lange karriere har det betyder meget for Jan at videreuddanne sig og han har løbende suppleret sin faglige ballast som elektriker og elektroniktekniker. Derfor står der også energirådgiver, energiteknolog og lederuddannelse på Jans CV. 

”Jeg sætter stor pris på det faglige netværk i Pro. Der er så mange stærke kompetencer blandt mine kollegaer, og specialister der har lige den viden man søger, og det sætter jeg stor pris på. Vi er mange medarbejdere med masser af erfaring indenfor eltavler. Men jeg oplever også at de unge medarbejdere bringer friske kompetencer og nye værktøjer ind i Pro-Automatic,” fortæller Jan.  

 

Jan og Emil nr 2 REDJan og Emil

 

Grøn omstilling betyder travlhed 

Jan kom til Pro i 2023 for at understøtte virksomhedens vækst og udvikling. Den grønne omstilling betyder travlhed i virksomheden, og for at imødekomme markedet skulle der flere beregnere til for at supportere salgsteamet. Jan favner bredt og håndterer alt fra ”simple” beregninger til de store og komplekse projekter, der fylder mere og mere hos Pro-Automatic.    

 

”Det er spændende at være med til at sætte sit aftryk på den grønne omstilling. Vi beregner mange tilbud på eltavler til solcelleanlæg og ladestandere, og leverer til både små og store aktører på markedet. Vores Service afdeling oplever også stor efterspørgsel, da mange eksisterende eltavler skal ombygges på grund af den grønne omstilling, så vi har sat gang i flere udviklingstiltag for at følge med,” slutter Jan.