Arne Thorsen Pro-Automatic

Tillykke til Arne Thorsen med 20-års jubilæum 

I april nåede 73-årige Arne Thorsen en imponerede milepæl i sin karriere. Siden 2004 har Arne været en uvurderlig del af Pro-Automatic som faglige ekspert, med en baggrund som både elektriker og el-ingeniør. Nu skriver vi 2024, og Arnes 20-års jubilæum skal markeres.     

Arne er kendt som sin uophørlige energi og passion for sit fag! En snak om pensionering ligger slet ikke på læberne endnu. Arne fortsætter for fuld styrke, og er en af vores mest erfarne profiler med over 45 års erfaring indenfor design, rådgivning og projektering af eltavler.   

Ekspert med indflydelse

Arne repræsenterer Dansk El-Tavle Forening (DETF) i standardiseringsudvalg, og kender indgående til fremtidige standarder og bestemmelser. Dette sikrer, at Pro-Automatic altid er på forkant med den nyeste viden, og vi kan tilpasse processer og designe eltavler til fremtidens krav. 

Rådgivere, kunder, samarbejdspartnere og Arnes kollegaer værdsætter Arnes ekspertise. Dagligt yder han teknisk support og tolker standarder, hvilket gør ham til en uundværlig ressource både internt som eksternt.         

Arne Thorsen deltager også sammen med kollegaen René Saabye Johansen i arbejdsgrupper bestående af repræsentanter fra Dansk El-Tavle Forening, Sikkerhedsstyrelsen, Arbejdstilsynet, Tekniq Arbejdsgiverne og KASER (Kredsen Af Større El-Rådgivere). 

Formålet er at højne elsikkerheden ved at udarbejde vejledninger og tolke standarder for dermed at reducere fejl i eltavler og elektriske installationer.

Arnes hjerte banker også for Grønland

Da Arne var ung arbejdede han som elektriker i Grønland, og tabte sit hjerte for det betagende landskab. Gennem årene har han været konsulent og rådgiver for vores grønlandske kunder og rådgivere, og han har nydt rådgivningen og besøgene i den smukke natur.   

Det barske klima i Grønland, hvor vintertemperaturerne kan komme under 30 minusgrader, samt elforsyningen med Ø-drift og specielle jordingsforhold, stiller særlige krav til konstruktionen af eltavler.

Vidensdeling og uddannelse  

Arne er også en dedikeret underviser. Der afholdes ca. 5-10 teknisk faglige seminarer og kurser årligt i Pro-Automatic.  

Hans førstehåndsviden om fremtidens standarder er en stor fordel for vores kunder og vores medarbejdere i projektafdelingen. Gennem kurserne sikrer vi at alle er opdateret i konstruktionskrav og bestemmelser. 

Arne har gennem sine 20 år i Pro-Automatic spillet en afgørende rolle i udvikling af vores tekniske løsninger. Vi ønsker Arne et stort tillykke med hans 20-års jubilæum, og takker ham for hans dedikation og uvurderlige bidrag til virksomheden.  

Pro-Automatic Holsted

 Pro-Automatic Holsted