Jans 25 års jubilæum i Pro-Automatic

Tillykke til 25-års jubilar og tillidsmand Jan Christoffersen

I 1999 startede industrielektriker Jan Christoffersen i Pro-Automatic, hvor der dengang var 12 ansatte. Nu, 25 år senere, tæller vi over 200 medarbejdere, og Jan fejrer sit 25-års jubilæum samt sit mangeårige virke som tillidsmand.  Det har været en fantastisk rejse med Pro-Automatic. 

”Jeg er stolt over den vækst, vi har skabt. Ledere og medarbejdere har løbende udviklet og været innovative, hvilket har været afgørende. Kobbermaskinen, 3D-laserskæring, og ledningsmaskinen er gode eksempler på, hvordan produktionen er blevet effektiviseret over tid,” fortæller Jan Christoffersen. 

Jan Christoffersen har de seneste 3 år specialiseret sig som prøvemester, hvor han tester eltavlerne i testafdelingen. Tidligere arbejdede han som servicetekniker i 18 år, hvilket har givet ham en solid erfaring i at teste eltavlerne. Erfaringen drager han stor fordel af i sin nuværende rolle.  

Produktionschef Niels Kristensen sætter ord på Jans store værdi i Pro-Automatic: 

"Jans store viden og erfaring er utrolig værdsat. Sammen med Test-teamet sikrer han, at kunderne får de bedste produkter. Jan er yderst kompetent med skarp sans for detaljerne. Engageret tegner han som en "Jørgen Clevin" for at forklare de rigtige løsninger til sine kolleger. Hans kolleger beskriver ham også som en god kammerat og en meget hjælpsom person.    

Grundig forberedelse giver stor kundetilfredshed 

”Alle mine år i service har lært mig at grundig forberedelse af opgaverne er afgørende. Vi forbereder os grundigt inden vi kører ud, så tiden hos kunden er kortest muligt. Det er oftest kritisk for kunden, når strømmen er afbrudt. Derfor har det altid været et succeskriterie for os, at strømafbrydelsen er kortest muligt. Det betyder meget tilfredse kunder,” fortæller Jan.   

Jørn Gram, en tidligere værkfører, var i mange år chef for Jan.

”Jørn Gram havde et vanvittigt overblik over produktionen, og stillede høje krav til vores kvalitet. Han var pernitten, men retfærdig, og han lærte mig utrolig meget. Hans fokus på kvalitet satte markante aftryk,” udtrykker Jan med et stort smil.    

Tillidsmand og dedikation til lærlingene

For 16 år siden blev Jan valgt som tillidsmand og han har udfyldt rollen med stor dedikation lige siden. Hans evne til at kommunikere på både tysk og engelsk har været en gevinst i vores produktion, hvor diversiteten er stor.  

”Kommunikation er vigtigt, især når man vækster og der kommer løbende nye medarbejdere. På et tidspunkt startede vi tavlemøder op i produktionen, hvilket har været en succes,” fortæller Jan.  

Jan har også en væsentlig rolle i forhold til vores lærlinge, da alle lærlinge kommer i testafdelingen i løbet af deres læretid. Han er derfor en dedikeret fagperson, som med stolthed og engagement oplærer de unge lærlinge i, hvordan man tester eltavlerne.

Vi ønsker Jan Christoffersen et stort tillykke med jubilæet og takker ham for hans stærke engagement i at udvikle Pro-Automatic gennem 25 år til den stærke eltavleproducent vi er i dag.    

 

 Pro-Automatic Jan Christoffersen tester eltavlerne

 

Jans 25 års jubilæum i Pro-Automatic