eltavler container terminal groenland banner


Hos Pro-Automatic har vi mange års erfaring i Grønland og er netop nu i gang med produktion af eltavler til en ny container-terminal i Nuuk.

Den nye terminal skal fungere som hub for alt gods, der sejles til og fra Grønland. Der bliver etableret ny kaj, areal til containere, pakhusbygning, administration og værksted.

Vi leverer fordelingstavler til terminalens bygninger og belysningsanlæg samt stikkontakt-tavler til udendørsarealet, så køle-containere kan tilsluttes strøm, mens de venter på at blive fragtet videre. Vi har ligeledes leveret otte hovedforsyningstavler på 1600 A, der skal forsyne fordelingstavler og stikkontakt-tavler med strøm.

 

eltavler container terminal groenland 1lille eltavler container terminal groenland 2lille

 

Det udfordrende klima på Grønland

Et særligt krav til projektet er langtidsholdbare løsninger. Derudover har det grønlandske klima stor betydning for, hvordan eltavlerne opbygges. Projektleder Carsten Rasmussen fortæller:

”Vi har haft særligt fokus på, at stikkontakt-tavlerne skal stå i et meget koldt havnemiljø. Tavlerne skal kunne klare temperaturer på ned til -25 til -35 C. Derfor er tavlerne opbygget med markedets kraftigste kabinet af kunststof. Samtidig har tavlerne fået indbygget varme for at sikre, at komponenterne har den rette driftstemperatur.”

 

eltavler container terminal groenland 3lille images/Casehistorier/eltavler_container_terminal_groenland_4lille.jpg

 

Stor afstand kræver stor sikkerhed

En anden udfordring er, at der er stor afstand mellem produktionen i Danmark og terminalen i Grønland, hvor tavlerne skal installeres.

”Vi skal være fuldstændig sikre på, at tavlerne lever op til kundens krav, før vi fragter dem helt til Grønland. Vi har derfor sat os grundigt ind i projektets specifikationskrav og gennemfører en omfattende test af tavlerne, før de sendes afsted,” siger Carsten.

Mange års erfaring i produktion af eltavler til Grønland

Hos Pro-Automatic har vi et team med over 25 års erfaring i produktion af eltavler til kunder i Grønland. Vi kan derfor bidrage med et stort lokalkendskab og holder os løbende opdateret på de særlige myndighedskrav, der gør sig gældende i Grønland.


Fakta

  • Kunde: Wicotec Kirkebjerg A/S
  • Levering af: 22 stikkontakt-tavler, 8 hovedtavler samt 11 fordelingstavler


Kontakt os for rådgivning