Stranspromenaden byggeri stor


Boligbyggeri i verdensklasse kræver en el-løsning ud over det sædvanlige.

På Strandpromenaden i København opføres 42 luksusboliger, der er tegnet af det anerkendte og prisvindende arkitektfirma Schmidt Hammer Lassen Architects. I samarbejde med Fini El-Installation har Pro-Automatic leveret alle hovedtavler, måler- og fordelingstavler samt boligtavler til byggeriet.

 

Boligtavle til strandpromenaden 1 Boligtavle til strandpromenaden 2

 

Boligtavler med avanceret styring

De leverede boligtavler er specialproducerede og ekstraordinært store for at opfylde de høje krav til byggeriet. Målet har været at skabe en yderst funktionel og fremtidssikret løsning til styring af el i boligerne. Salgsingeniør John Olsen fortæller:

”Strandpromenaden er et prestigebyggeri. Vi har derfor produceret nogle lidt mere komplekse boligtavler med IHC-komponenter, så alt lys i boligen kan styres centralt. Da der har været behov for mange udgangs- og indgangsmoduler, har vi benyttet Cubic-mini eltavler frem for standard-gruppetavler.”

John Olsen uddyber, at de avancerede boligtavler gør det muligt at lysdæmpe i de fleste rum og styre det centralt, for eksempel via en fjernbetjening fra sofaen.

 

Boligtavler til Strandpromenaden 3 Boligtavler til Stranspromenaden Jesper Ditlev Sorensen

 

Grundigt forarbejde og løbende dialog

Da Strandpromenaden er et stort og komplekst byggeprojekt, har et tæt samarbejde med Fini El-Installation været essentielt for at kunne løse opgaven optimalt. Jesper Sørensen, direktør for Fini El-Installation, fortæller:

”Vi er glade for det gode samarbejde, vi har haft med Pro-Automatic. Der er sket en del ændringer i projektet undervejs, og vi har derfor været i løbende tæt dialog med Pro-Automatics salgsingeniør og teknikere, der alle har kunnet byde ind med stor ekspertise og de rette løsninger.”

Strandpromenadens boliger forventes at stå færdige primo 2017. Totalentreprenør for projektet er MT Højgaard. Læs mere om bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgaard her


Fakta

  • Kunde: Fini El-Installation ApS

  • Totalentreprenør: MT Højgaard

  • Levering: 12 hovedtavler og måler- og fordelingstavler samt boligtavler til alle boliger

  • Antal lejligheder: 42

  • Samlet byggegrundsareal 7000 m2


Læs mere om vores produktion af gruppetavler her 

Kontakt os for rådgivning